Over mij

Even kennis maken

Ik ben Hans Angenent, gediplomeerd Belastingadviseur en ingeschreven in het RB register van het RB (Register Belasting Adviseurs). Hoewel ik in mijn jonge jaren economie heb gestudeerd, heb ik gekozen voor een carrière als (zelfstandig) schipper en later als verkeersleider binnen Rijkswaterstaat.

Maar… het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Ik ben de afgelopen jaren steeds meer vrienden en kennissen gaan helpen met het doen van hun aangiften. En niet zonder succes. Vrijwel altijd levert mijn tussenkomst flink financieel voordeel op voor hen. Waarom? Omdat ik gek ben op uitpluizen en zoeken naar manieren om zo veel mogelijk fiscaal voordeel te krijgen. Hiermee maak ik nog mensen blij ook. Een typische win-win situatie dus!

Om een lang verhaal kort te maken: mijn hulp en advieswerk vond ik zo leuk dat ik besloot een eerst de opleiding tot Belastingconsulent en vervolgens Belastingadviseur te doen. Die heb ik beiden inmiddels met goed resultaat afgerond. Vanaf nu ga ik mij volledig toeleggen op het helpen van ZZP-ers en ondernemers als jij, die financieel alles willen halen uit hun bedrijf!

Koffie?

Benieuwd geworden wat ik voor jou kan doen? Laten wij snel samen een kop koffie drinken! Vul bij Contact het contactformulier in, of bel me even: 06-48271123.