Voor wie

ZZP-ers

Ben jij een ZZP-er of kleine ondernemer die zich wil concentreren op zijn werk zonder zorgen te hebben over de administratie en belastingen? Dan ben jij aan het juiste adres. Ik ontzorg je voor wat betreft je administratie, doe BTW- en belastingaangiftes en help je met handige tips en tricks om meer belastingvoordeel te krijgen. Als jij dat wilt verzorg ik ook alle correspondentie met de Belastingdienst en wordt je door mij vertegenwoordigd. Daarnaast ben ik er altijd voor allerlei ander zakelijk- en juridisch advies.

Ondernemers met een B.V.

Een eigen B.V. oprichten? Omzetten van eenmanszaak of V.O.F. naar een B.V.? Ik ondersteun je graag bij het opzetten van administratie, loonadministratie, aangiften en jaarrekeningen. Ook hierbij ga ik je helpen met allerlei juridisch- en fiscaal advies.

Particulieren

Ben jij een particulier? Dan kun jij bij me terecht met lastige vraagstukken als het starten van een onderneming of juridisch advies bij scheiding, aan- en verkoop huis, aangifte erfbelasting, auto van de zaak, vermogen in box 3 en nog veel meer.

Interesse?

Vul het contactformulier in of bel mij om een afspraak te maken. Ik ga graag even samen met je rond de tafel zitten om een inschatting van de werkzaamheden te maken. Aan de hand daarvan stuur ik je een scherpe offerte!

Vul bij Contact het contactformulier in, of bel me even: 06-48271123.